EVENT STARTS

WHAT MAKES US
DIFFERENT

The NRCE is the biggest and most important event in the Philippine retail industry, as it draws together over
800 retailer owners, top-level retail executives, and industry suppliers.

The NRCE guarantees:

  • Information-packed and interesting educational sessions;
  • Discussions of best practices, trends, and new technologies;
  • Tips to improve existing operations and grow profits;
  • Networking opportunities with retailers and leading business partners; and
  • An Exhibit Hall bursting with services and solutions to improve your business and operations

Know More About NRCE

about store

ABOUT THE
STORES ASIA EXPO

The only focused and dedicated retail suppliers' exhibition in the Phillipines

Brings together in one event those from Retail Solutions, E-Commerce & M-Commerce, Shop Fittings & Store Designs, Digital Marketing as well as Retail Marketing.

Know More About NRCE

PROUDLY PRA

For its 40th year, the PRA has been actively promoting the growth and development of the retailers as the "Pulse and Voice of the Philippine Retail Industry". The PRA counts among its members all the major players in the retail and suppliers sectors, including SM Shoemart, Robinsons, Ayala, Bench, Mercury Drug, Penshoppe, Shopwise, Rustan's, National Bookstore, Celine Group, as well as the country's top developers and technology companies, e.g. Megaworld, Araneta Center, IBM. HP, SAP, ACER, among others.

Know More About NRCE

fourth person

Arianne Kader Cu

fourth person

Swee Woon Tan

fourth person

Jane Ng

fourth person

Juan De Lascurain

OUR SPEAKERS

fourth person

Nika Diwa

fourth person

Nikki Tang

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

Santanu Dutt

fourth person

Robert Hayes

fourth person

Sherill-Quintana

fourth person

Xin-Yi-Wong

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

TO BE ANNOUNCED

FUTURE-PROOFING RETAIL

800
ATTENDEES

15
SPEAKERS

15
SESSIONS

120
BOOTHS

3000
EXPO VISITORS

EVENT PROGRAM

9-10 August 2018 | SMX Convention Center Pasay City

Speakers and topics are subject to change

Tentative program as of July 9, 2018

(*) for confirmation
(**)For invitation

8:00 AM - 9:00 AM
(1 hr)

REGISTRATION AND COFFEE
 

9:00 – 9:30 AM
(30 min)

Invocation and National Anthem


Welcome Remarks


NRCE Overview by

MS. ROSEMARIE B. ONG
NRCE 2018 Expo Chairman
President, PRA
SEVP-COO, Wilcon Depot


MR. FREDERICK GO
NRCE 2018 Overall Chairman
Vice Chairman, PRA
President, Robinsons Recreation Corp

9:30 AM - 10:15 AM
(45 min)

Keynote Speaker

HON. BERNADETTE ROMULO - PUYAT
Secretary
DEPARTMENT OF TOURISM

10:15 AM - 11:00 AM
(45 min)

THE END OF ONLINE SHOPPING

MR. WIJNAND JONGEN
Globally recognized author & Retail Futurist

11:00 AM - 11:30 AM
(30 min)

Plenary 1

MR. VIC TRIA
First Vice President and Head - PLDT Alpha
PLDT ENTERPRISE

11:30 AM - 12:00 NN
(30 min)

STORES ASIA EXPO
Official Opening and Ribbon Cutting



12:00 NN - 1:15 PM
(1.15hr)

Networking Lunch & Expo Visit



1:15 PM - 1:55 PM
(40 min)

Plenary 2

KEY GLOBAL MEGATRENDS: PUTTING
THE CONSUMER AT THE HEART OF
BUSINESS

MR. SWEE WOON TAN
Head of ABCs (Agencies, Banks and Consultancies) and TGAs (Trade, Government and Academics)
EUROMONITOR INTERNATIONAL (Singapore)

1:55 - 2:25 PM
(30 min)

Plenary 3


GLOBE

2:25 PM - 3:05 PM
(40 min)

Plenary 4

GROWING UP AND STAYING YOUNG:
ACHIEVING BRAND GROWTH AND
RESILIENCE THROUGH MEANINGFUL
DISRUPTIONS

MS. JANE NG
Executive Director
KANTAR MILLWARDBROWN (Philippines)


NRCE CONFERENCE

3:05 – 3:50 PM
(45 min)

PM Break & Expo Visit

3:50 – 4:20 PM
(30 min)

Plenary 5
THE TRANSFORMATION OF RETAIL: A GLOBAL PERSPECTIVE

MR. LEE S. GILL
Group Vice President
Global Retail
Industry Strategy
JDA SOFTWARE

4:20 – 5:00 PM
(40 min)

Plenary 6
PANEL: ENTERTAINMENT
RETAIL: HOW
EXPERIENCE AND
LEISURE WILL
TRANSFORM THE RETAIL LANDSCAPE

Moderator :
MR. CJ JESENA
Head, Tenant Management
Division
SHANGRI-LA PLAZA

MS. ARIANNE KADER – CU
Country Head
VIU PHILIPPINES

MR. RAFFY PRATS
President and
General Manager
TIMEZONE

MS. COOKIE BARTOLOME
Governor, President
& CEO
KIDZANIA

MS. INA QUIOGUE
Retail and Licensing
Division Head
ABS-CBN

NRCE FOCUSED SESSIONS (DAY 1)

2:30 – 3:10 PM
(40 min)

Breakout Session 1
RESERVED

3:10 – 3:50 PM
(40 min)

Breakout Session 2
FIVE MEGATRENDS
IN THE
SUPERMARKET
INDUSTRY & ITS
IMPACT TO THE
FILIPINO
CONSUMERS

MR. PATRICK CUA
Managing Director
THE NIELSEN
PHILIPPINES

3:50 – 4:30 PM
(40 min)

Breakout Session 3
RETAIL OF THE FUTURE:
UNMANNED
SUPERMARKET

MR. CHILAM CHEN
Founder and CEO
BEIJING BINGOBOX
TECHNOLOGY
(CHINA)

4:30 – 5:10 PM
(40 min)

Breakout Session 4
REINVENTING
SUPERMARKET
SECTOR THROUGH
DIGITAL
TRANSFORMATION

MR. JAMES CRUZ
Managing Director
NUVEM

8:00 AM - 9:00 AM
(1 hr)

Registration and Coffee

9:00 AM - 9:45 AM
(45 min)

Keynote Speaker

MS. WALLAYA CHIRATHIVAT
Deputy CEO
CENTRAL PATTANA (THAILAND)

9:45 AM - 10:30 AM
(45 min)

THE GLOBAL STATE OF RETAILING

MR. MASSIMO VOLPE
Chairman
FORUM FOR INTERNATIONAL RETAIL ASSOCIATION EXECUTIVES (FIRAE) (US/Europe)

10:30 AM – 11:10 AM
(40 min)

Plenary 7

INNOVATION AT AMAZON

MR. SANTANU DUTT
Head of Solutions Architecture
AMAZON WEB SERVICES (Singapore)

11:10 - 11:50 AM
(40 min)

Plenary 8

THE CALL TO ACTION – DELIVER THE WORLD’S BEST CUSTOMER EXPERIENCE

MR. ROBERT HAYES
Senior Vice President – South East Asia
TASKUS

11:50 - 1:00 PM
(1.10 hr)

NETWORKING LUNCH & EXPO VISIT

1:00 PM - 1:30 PM
(30 min)

Plenary 9 - Session Sponsor
DARE TO DREAM

MR. JUAN DE LASCURAIN
CEO
DREAM BIG (Spain)

NRCE CONFERENCE

1:30 - 2:10 PM
(40 min)

Plenary 10

BUILDING YOU AS A BRAND

MS. NIKA DIWA
Consultant. Stylist
BUSINESS WORKS

2:10 PM - 2:50 PM
(40 min)

Plenary 11

FASHION CAN BE SUSTAINABLE AND SUSTAINABILITY CAN BE FASHIONABLE

MS. XIN YI WONG
Sustainability Manager
H&M (Singapore)

2:50 – 3:50 PM
(1 hr)

PM BREAK & EXPO VISIT

3:50 – 4:35 PM
(45 min)

Plenary 12
PANEL: WOMEN IN RETAIL LEADERSHIP


Moderator:
MS. PACITA JUAN
Founder
ECHOSTORE SUSTAINABLE LIFESTYLE

MS. LORRAINE BELO-CINCOCHAN
President & CEO
WILCON DEPOT

MS. SHERILL QUINTANA
Chief Operating Officer
ORYSPA

MS. NIKKI TANG
CEO
DMARK BEAUTY

MS. JEANNIE JAVELOSA
Co-founder
ECHOSTORE SUSTAINABLE LIFESTYLE AND GREAT WOMEN

MS. CAMILLE VILLAR

VISTA MALL

NRCE FOCUSED SESSIONS (DAY 2)

1:30 – 2:10 pm
(40 min)

Breakout Session 5
RESETTING THE MALL – CASE STUDIES AND THE FUTURE

MR. GERRY CHAN
Vice President (Business Development)
CAPITAL LAND

2:10 – 2:50 pm
(40 min)

Breakout Session 6
PATH TO PURCHASE: USING SOCIAL MEDIA TO DRIVE ECOMMERCE CONVERSIONS

MS. SHAYNE GARCIA-MADAMBA
Chief Digital Officer
HAVAS MEDIA ORTEGA

2:50 – 3:30 pm
(40 min)

Breakout Session 7
ANALYTICS FOR RETAIL

MR. DOMINIC LIGOT
Founder & Chief Technology Officer
CIRROLYTIX RESEARCH SERVICES

3:30 – 4:10 pm
(40 min)

Breakout Session 8
CREATING NEW EXPERIENCES THROUGH DESIGN THINKING

MS. PEACHY PACQUING
Chief connector and mission controller
THE JUST LEAGUE

4:10 – 4:50 pm
(40 min)

Breakout Session 9
CUSTOMER SERVICE: THE NEW AND THE UNCHANGING

MR. JASON CRUZ
Head of Digital Strategy
MCCANN WORLDGROUP PHILIPPINES

STANDARD BOOTH

booth 1

AERIAL VIEW

booth 1

PERSPECTIVE VIEW 2mx3m BOOTH

STORES ASIA EXPO 2018

BOOTH

BOOTH SIZE

TOTAL AMOUNT

LOCAL RATE

FOREIGN RATE

Prime A (PA)

6 sqm

P 74,950.00

$ 2,500.00

Prime B (B)

6 sqm

P 64,950.00

$ 2,200.00

Pavilion (P)

30 sqm

P 370,000.00

$ 12,000.00

*Early Bird Discount of 5% if paid on or before May 4, 2018. No discount after May 4, 2018.
*For special design, Exhibitors must get minimum of two (2) booths.
*Please send Special Booth Design lay out not later than June 15, 2018.

INCLUSIONS OF:

  • One (1) Discussion Table 60cm (W) x 75cm (H)
  • Two (2) Stacking chairs
  • One (1) Convenience outlet (200V, 300W, 2 gang, 2 prong)
  • Needle-punch carpet lay direct to the floor
  • Walls and partition using 2.5m (H) x 1m (W) melamine panels
  • Company Name on fascia shall be limited to 20 characters including spaces. It shall be done in 100mm 3' high letter cut outs. No logo type or custom made signs shall be allowed without prior notice
floor plan

FLOOR PLAN

BOOTHS A-D : PAVILION (P)

BOOTHS 1-6, BOOTHS 91-26, BOOTHS 37-44,

BOOTHS 53-60, BOOTHS 71-78 & BOOTHS 91-96:PRIME A (PA)

BOOTHS 7-18, BOOTHS 27-36, BOOTHS 45-52,

BOOTHS 61-70, & BOOTHS 79-90: PRIME B(PB)

For Interested exhibitors, you may contact the PRA Executive Secretariat and look for:

Mr. Ivan Verzonilla/Ms. Ana Marie Miranda

Tel. No.: (+632) 687-4180/81

Email: specialprojects@philretailers.com; asecgen@philretailers.com; marketing@philretailers.com;

DON'T MISS THIS CHANCE,
REGISTER NOW!

PRA MEMBER

EARLY BIRD (paid on or before June 30)

P 7,450.00

REGULAR RATE (paid after June 30)

P 8,450.00

ON SITE REGISTRATION

P 9,450.00

NON MEMBER

EARLY BIRD (paid on or before June 30)

P 8,450.00

REGULAR RATE (paid after June 30)

P 9,450.00

ON SITE REGISTRATION

P 10,450.00

Additional 5% discount for 5 or more participants from the same company

Cancellations received in writing at least 2 weeks before the event will be subject to 50% refund

Replacements are welcome but must be advised to the PRA Secretariat at least 2 weeks before the conference

Register Here

SPONSORS