EVENT STARTS

WHAT MAKES US
DIFFERENT

The NRCE is the biggest and most important event in the Philippine retail industry, as it draws together over
800 retailer owners, top-level retail executives, and industry suppliers.

The NRCE guarantees:

  • Information-packed and interesting educational sessions;
  • Discussions of best practices, trends, and new technologies;
  • Tips to improve existing operations and grow profits;
  • Networking opportunities with retailers and leading business partners; and
  • An Exhibit Hall bursting with services and solutions to improve your business and operations

Know More About NRCE

about store

ABOUT THE
STORES ASIA EXPO

The only focused and dedicated retail suppliers' exhibition in the Phillipines

Brings together in one event those from Retail Solutions, E-Commerce & M-Commerce, Shop Fittings & Store Designs, Digital Marketing as well as Retail Marketing.

Know More About NRCE

PROUDLY PRA

For its 40th year, the PRA has been actively promoting the growth and development of the retailers as the "Pulse and Voice of the Philippine Retail Industry". The PRA counts among its members all the major players in the retail and suppliers sectors, including SM Shoemart, Robinsons, Ayala, Bench, Mercury Drug, Penshoppe, Shopwise, Rustan's, National Bookstore, Celine Group, as well as the country's top developers and technology companies, e.g. Megaworld, Araneta Center, IBM. HP, SAP, ACER, among others.

Know More About NRCE

fourth person

Chris Dingcong

fourth person

Erica Ng

fourth person

Gabby Roxas

fourth person

Irwin Lee

OUR SPEAKERS

fourth person

Jaime Paredes

fourth person

Congresswoman Lucy Torres - Gomez

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

Paulo Campos III

fourth person

Susan Grace Rivera

fourth person

Rissa Mananquil Trillo

fourth person

Anders Barlund

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

TO BE ANNOUNCED

fourth person

TO BE ANNOUNCED

FUTURE-PROOFING RETAIL

FUTURE-PROOFING RETAIL

800
ATTENDEES

15
SPEAKERS

15
SESSIONS

120
BOOTHS

3000
EXPO VISITORS

EVENT PROGRAM

FUTURE - PROOFING RETAIL

10-11 August 2017 | SMX Convention Center Pasay City

Speakers and topics are subject to change

TENTATIVE PROGRAM as of July 29, 2017

(*) for confirmation

8:00 AM - 9:00 AM
(1 hr)

REGISTRATION AND COFFEE

9:00 AM - 9:30 AM
(30 min)

Invocation and National Anthem

Welcome Remarks by

NRCE Overview by

ATTY. PAUL A. SANTOS
PRA President
President, Picture City

MR. LORENZO C. FORMOSO
NRCE 2017 Overall Chairman
PRA Chairman

9:30 AM - 10:15 AM
(45 min)

Keynote Speaker

MR. IRWIN LEE
CEO
Rustan Supercenters Inc.

10:15 AM - 11:00 AM
(45 min)

Keynote Speaker

SEN. JUAN EDGARDO “SONNY” ANGARA
Chair of the Philippine Senate
Ways and Means Committee

11:00 AM - 11:30 AM
(30 min)

Plenary 1: Sponsor Session

PLDT Enterprise

MR. VIC TRIA
Vice President and Head
PLDT Alpha

11:30 AM - 12:15 PM
(45 min)

Stores Asia Expo
Official Opening and Ribbon Cutting



12:15 PM - 1:30 PM
(1.15 hr)

Networking Lunch
Expo Visit



1:30 PM - 2:15 PM
(45 min)

Plenary 2:

Session Sponsored by WGSN
"Retail Trends: What's New? What's in? What's hot?"

MS. ERICA NG
Senior Editor
WGSN Insight Asia Pacific (Hongkong)

2:15 - 3:00 PM
(45 min)

Plenary 3:

“Meeting Millennials where they shop: Shaping the Future of Shopping Malls”

MR. ANDERS BARLUND*
Partner, Philippines
Mckinsey & Company (Philippines)

NRCE CONFERENCE)

SUPERMARKET TRACK

3:00 – 3:45 pm
(45 min)

PM BREAK / EXPO VISIT

3:00 – 3:10 pm
(10 min)

Welcoming Remarks

Supermarket Track Overview

ATTY. PAUL A. SANTOS
President
Philippine Retailers Association (PRA)
MR. STEVE CUA
President
PAGASA

3:45 – 4:30 pm
(45 min)

Plenary 4:

“Branding by Design: Branding the Customer Journey”

MR. CHRIS DINGCONG
Managing Director
Springtime Design Limited (Hongkong)

3:10 – 3:40 pm
(30 min)

Breakout Session 1:

“The DTI and Retailers: One in Serving Consumers”

USEC. TEODORO PASCUA
Consumer Protection Group
Department of Trade and Industry (DTI)

4:30 PM - 5:30 PM
(1 hr)

Plenary 5:Panel Discussion

"The NEW Generation of Retailers: Making your niche in a diverse market."

Panelists:
1. MS. SHEIRA LIM
President
Apartment 8 Clothing

2. MR. KIRK CHESTER DAMASCO
Bus. Devt Head
Worship Generation

3. MS. RISSA MANANQUIL – TRILLO*
Founder
Happy Skin

4. MR. JERALD SZE
Managing Director
Straightforward

5. MS. BEA MARQUEZ
Creative Associate
Invitation House

Moderator:
MR. RJ LEDESMA
Mercato Centrale Group

3:40 – 4:10pm
(30 min)

Session 2:

“Grocery retailing in Asia: unlocking the potential in large formats, convenience and online”

MS. SHIRLEY ZHU
Programme Director
IGD (Singapore)

4:10 – 4:40pm
(30 min)

Session 3:

“Winning at point of sale”

MR. PATRICK CUA
Executive Director
NIELSEN PHILIPPINES

8:00 AM - 9:00 AM (1 hr)

Registration and Coffee

9:00 AM - 9:30 AM
(30 min)

Keynote Speaker

HON. LUCY TORRES-GOMEZ
District Representative
Leyte, 4th District
House of Representatives

9:30 AM – 10:00 AM
(30 min)

Plenary 6:

"Evolving the Physical Store through digital transformation"

MR. GABBY ROXAS*
Head of Marketing
Google Philippines

10:00 - 10:30 AM
(30 min)

Plenary 7:

"New Horizons: Growth Opportunities in Philippine Fashion E-Commerce and Omni-Channel Retail in 2017."

MR. PAULO CAMPOS
Co-founder and CEO
Zalora Philippines

10:30 - 11:30 AM
(30 min)

Plenary 8:

Globe Business

11:00 - 11:30 AM
(30 min)

Plenary 9:

Philippine Airlines

11:30 AM - 12:45 PM
(1.15 hr)

NetWorking Lunch
Expo Visit

12:45 - 1:45 PM
(1 hour)

Plenary 10:Panel Discussiont

“ Food retailers as anchors for mall development”

Panelists:
1. MR. ERIC DEE*
Finance Director
Sunnies Cafe

2. MR. JUDE ONG
General Manager
Suyen Corporation

3. MR. RICHARD YAP*
Owner
Wang Fu Bistro

4. MR. LESTER PIMENTEL
President
Wang Fu Group of Companies

5. MR. STEVEN SARMENTA
Executive Vice President/GM
SaladStop! / Marks and Spencer
Stores Specialist Incorporated (SSI)

6. MR. JOHNLU KOA
Founder / CEO
The French Baker

1:50 PM - 2:20 PM
(30 min)

Plenary 11:

"The Impact of Music in the Marketplace"

MR. JAIME “JIM” PAREDES
Vice President - FILSCAP

2:20 – 3:05 PM
(45 min)

PM BREAK/EXPO VISIT

3:05 – 3:35 PM
(30 min)

Plenary 12:

“Emerging Generations: Engaging Millennials”

MS. SUSAN GRACE RIVERA*
Organization Development Advisor, Human
Capital Consultant and W.E.L.L. Coach

3:35 – 4:15 PM
(45 min)

Plenary 13:
“How do Gen Zs shop?”*

MR. GARY DE OCAMPO
Chief Executive Officer, Insights
Kantar Philippines

GRAND RAFFLE

STANDARD BOOTH

booth 1

AERIAL VIEW

booth 1

PERSPECTIVE VIEW 2mx3m BOOTH

STORES ASIA EXPO 2017

BOOTH

BOOTH SIZE

TOTAL AMOUNT

LOCAL RATE

FOREIGN RATE

Prime A (PA)

6 sqm

P 71,500.00

$ 1,500.00

Prime B (PB)

6 sqm

P 60,500.00

$ 1,450.00

Pavilion (P)

6 sqm

P 335,500.00

$ 6,750.00

*Early Bird Discount of 5% if paid on or before April 28,2017

INCLUSIONS OF:

  • One (1) Discussion Table 60cm (W) x 75cm (H)
  • Two (2) Stacking chairs
  • One (1) Convenience outlet (200V, 300W, 2 gang, 2 prong)
  • Needle-punch carpet lay direct to the floor
  • Walls and partition using 2.5m (H) x 1m (W) melamine panels
  • Company Name on fascia shall be limited to 20 characters including spaces. It shall be done in 100mm 3' high letter cut outs. No logo type or custom made signs shall be allowed without prior notice
floor plan

FLOOR PLAN

BOOTHS A-D : PAVILION (P)

BOOTHS 1-6, BOOTHS 91-26, BOOTHS 37-44,

BOOTHS 53-60, BOOTHS 71-78 & BOOTHS 91-96:PRIME A (PA)

BOOTHS 7-18, BOOTHS 27-36, BOOTHS 45-52,

BOOTHS 61-70, & BOOTHS 79-90: PRIME B(PB)

For Interested exhibitors, you may contact the PRA Executive Secretariat and look for:

Mr. Ivan Verzonilla/Ms. Ana Marie Miranda

Tel. No.: (+632) 687-4180/81

Email: specialprojects@philretailers.com; asecgen@philretailers.com; marketing@philretailers.com;

DON'T MISS THIS CHANCE,
REGISTER NOW!

PRA MEMBER

EARLY BIRD (paid on or before June 30)

P 6,950.00

REGULAR RATE (paid after June 30)

P 7,950.00

ON SITE REGISTRATION

P 8,950.00

Student Rate

P 1,950.00 (No meal and Kit Bag)

NON MEMBER

EARLY BIRD (paid on or before June 30)

P 7,950.00

REGULAR RATE (paid after June 30)

P 8,950.00

ON SITE REGISTRATION

P 9,950.00

Student Rate

P 1,950.00 (No meal and Kit Bag)

SUPERMARKET TRACK ONLY (August 10, 2017)

P 2,650.00 (Expo visit and snacks included)

Additional 5% discount for 5 or more participants from the same company

Register Here

SPONSORS

PLATINUM

SM Store
PLDT Alpha Enterprise
Wilcon Depot
PLDT Alpha Enterprise

GOLD

Robinsons Mall
ayala malls
ARANETA CENTER
ayala malls
ARANETA CENTER

SILVER

HITACHI

BRONZE

Bench
cln
PENSHOPPE
PENSHOPPE

SPONSORS

sporthouse
Shangri-La
Goldilocks
BMI
Prime Group of Companies
Prime Group of Companies

PARTNERS

OFFICIAL CARRIER

Business World

OFFICIAL NEWSPAPER

Business World

OFFICIAL MEDIA PARTNER

Business World

OFFICIAL NETWORK

Business World

OFFICIAL CREATIVE AGENCY

RESET

OFFICIAL SOCIAL MEDIA PARTNER

CRIMSONBERRY

SESSION SPONSOR

WGSN

MEDIA PARTNER

PHILIPPINE DAILY INQUIRER
CROSSOVER

DIGITAL ADVERTISING PARTNER

fascin8t digital

MULTI MEDIA PARTNER

TALK SHOP ASIA @ RADYO INQUIRER

EXPO SPONSORS

RICH BRAND GRAPHIX, INC.
HERITAGE MULTI OFFICE PRODUCTS, INC.
HERITAGE MULTI OFFICE PRODUCTS, INC.
HERITAGE MULTI OFFICE PRODUCTS, INC.
HERITAGE MULTI OFFICE PRODUCTS, INC.
HERITAGE MULTI OFFICE PRODUCTS, INC.